Har på det seneste afprøvet diverse opskrifter på marengs.
Mit yndlingstilbehør er blot friske bær, flødeskum og marengsen... Umm
Eller lavet som baked alaska.
Bedømmelse ****
Jeg bruger 50 gr sukker pr. Æggehvide.
Dagens marengs blev lavet efter følgende fremgangsmåde:
4 æggehvider pisket med 120 gr rørsukker, da dette var stift kom jeg 1 tsk æblecidereddike og 80 gr. Flormelis.
Fordelte i 7 fuglereder.
Dryssede med tørrede hindbær og spiste dem med jordbær, jordbæris og flødeskum...
Bagte dem 1 tome og 20 minutter ved 120 grader.
De blev gode og tilpas seje i midten.
Men jeg synes at marengsmassen var noget elastisk frem for luftig inden bagningen.
Næste gang vil jeg først piske hviderne, derefter piske en spsk. Rørsukker i ad gangen, putten eddiken i, for til sidst at vende flormelisen i.
Og der bliver ALTID en næste gang når det kommer til marengs.
Velbekomme
/Smageskeen
Mit yndlingstilbehør er blot friske bær, flødeskum og marengsen... Umm
Eller lavet som baked alaska.
Bedømmelse ****
Jeg bruger 50 gr sukker pr. Æggehvide.
Dagens marengs blev lavet efter følgende fremgangsmåde:
4 æggehvider pisket med 120 gr rørsukker, da dette var stift kom jeg 1 tsk æblecidereddike og 80 gr. Flormelis.
Fordelte i 7 fuglereder.
Dryssede med tørrede hindbær og spiste dem med jordbær, jordbæris og flødeskum...
Bagte dem 1 tome og 20 minutter ved 120 grader.
De blev gode og tilpas seje i midten.
Men jeg synes at marengsmassen var noget elastisk frem for luftig inden bagningen.
Næste gang vil jeg først piske hviderne, derefter piske en spsk. Rørsukker i ad gangen, putten eddiken i, for til sidst at vende flormelisen i.
Og der bliver ALTID en næste gang når det kommer til marengs.
Velbekomme
/Smageskeen
Ingen kommentarer:
Send en kommentar