Denne salat er lækker, festlig, sund og nem at lave. Med lidt godt brød til kan den snildt gå an som hovedret.
Til 2 personer:
2 tunbøffer (helst friske - men frosne kan også godt gå an)
1 avocado
ca. 1-2 tsk. wasabipasta
2 spsk. cremefraiche
evt. lidt citronsaft
Blandet salat
Mos avocadoen og smag den til med wasabi, cremefraiche og evt. citron. Grill tunbøfferne ved høj varme således at de stadig er røde i midten.
Anret bøfferne på salatblade med wasabi-avocadocremen og drik gerne en herlig hvidvin til.
2 tunbøffer (helst friske - men frosne kan også godt gå an)
1 avocado
ca. 1-2 tsk. wasabipasta
2 spsk. cremefraiche
evt. lidt citronsaft
Blandet salat
Mos avocadoen og smag den til med wasabi, cremefraiche og evt. citron. Grill tunbøfferne ved høj varme således at de stadig er røde i midten.
Anret bøfferne på salatblade med wasabi-avocadocremen og drik gerne en herlig hvidvin til.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar