torsdag den 29. oktober 2009

Rabarber relish

Bedømmelse: *****
Denne rabarber relish har rigtigt meget smag og er fantastisk tilbehør til en lagret manchego eller pecorino ost.

1 kg rabarber
3 skalotteløg
350 g sukker
2 dl æbleeddike
4 spsk sennepsfrø
4 cm ingefær
½ muskatnød
1 spsk korianderfrø
1 rød chili
friskkværnet peber
salt
atamon

Skær chilien i små tynde skiver. Knus korianderfrøene. Hak ingefæren fint. Skær rabarberne i skrå skiver.
Kog det hele undtagen rabarber i 15 min. Tilsæt rabarber og kog i yderligere 10 min.
Smag til med sukker, eddike, salt og chili.
Skold nogle glas med patentlåg og skyl dem med atamon. Kom relishen på glassene og stil den på køl.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar