onsdag den 23. februar 2011

Vildsvinravioli med østershatte og ristede shiitake svampe



Bedømmelse: ******
Pt. nummer 1 på min pasta-favorit-liste. Absolut fantastisk.
Vildsvinraviolien var købt frisk i dejlige Supermarco i den Københavnske sydhavn. Den var helt fantastisk, men andre former for ravioli kan helt sikkert også bruges.

Ingredienser til 2 personer:
250 g vildsvinravioli
150 g østershatte
200 g shiitake
2 skalotteløg
2 fed hvidløg
frisk timian
smør
ca. 2 dl tør hvidvin

evt. lidt parmesan til pynt

Tænd ovnen på 200 grader.
Rens shiitakesvampene med en børste, læg dem i et ovnfast fad. Put små klatter smør ved og drys timian over. Rist dem i ovnen i ca. 15 minutter.

Skær skalotteløg, hvidløg og østershatte fint. Sauter dem i lidt olie. Når løgene er klare tilsættes hvidvin.
Kog raviolien i 3-4 minutter i letsaltet vand.
Når hvidvinen er kogt næsten væk tilsættes nu i alt ca. 25-50 g smør, af flere omgange til blandingen.

Anret med svampesauce nederst, så ravioli, så svampesauce og slut af med de ristede shiitakesvampe og drys med lidt timian og evt. parmasanost.

Mums filibaba og rigtig meget velbekomme!
/ smageskeen

Ingen kommentarer:

Send en kommentar