onsdag den 9. februar 2011

Hotel Restaurant Claudio


Bedømmelse: *****(*)

Muligvis er dette lidt farvet af:
1: Det var vores sidste stop på vores bryllupsrejse
2: Det var vores første bekendtskab med en 1 stjernet michelin restaurant
og
3: vejret og selskabet var helt fantastisk

Men det var en meget meget lækker fiskerestaurant.

Første ret var et større udvalg af mere eller mindre utilberedte skaldyr.
Der var en lille krabbesalat med melon - meget delikat
Der var lidt laksecapacio med trøffel - yderst lækkert
Og så desuden næsten rå jomfruhummer og kæmperejer helt rå østers. -Lige lidt i overkanten med rå skaldyr efter min smag, men så kunne den nyudklækkede husbond jo klare min portion også.

Anden ret bestod af flere skaldyr, denne gang kogt og marineret? i citrusfrugter, heriblandt grape og citron.
Meget meget lækkert, med både halv hummer, languster, krebs, jomfruhummer, og kæmperejer. (Se billede 1)
Herefter var der først citronsorbet til at rense munden med, små italienske kager (se billede 2)og til slut en dessert som jeg desværre har glemt.




Men udover maden så var stedet meget, meget smukt placeret. På en bjergskråning højt oppe over havet. Tjenerne var professionelle, uden at være snobbede på nogen som helst måde. Og de var ganske kompetente til at råde os til de to flasker hvidvin som vi endte med.
Alt i alt - et udsøgt sted til meget rimelige priser - vi gav 200 eur i alt.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar