fredag den 4. december 2009

Penne med græskar

Bedømmelse: ****

Har endelig, endelig fået nyt job. Det er hårdt -helt vildt hårdt. Derfor har der været lidt stille på bloggen den sidste uges tid. Min forandringsproces med at lære kroppen at være mere B-menneske er pludselig blevet mindre relevant… og det er helt okay at ”være blevet gammel”

Denne pasta ret er inspireret af Gordon Ramsay. Den er smadder lækker, og det er forfriskende at opleve pasta med sauce i nye varianter.

Til 4 pers:
1 græskar4
fed hvidløg
frisk timian, oregano og/eller rosemarin
penne
parmesan
oliven olie
evt. lidt bouillon

Skær græskaret i både og fjern kernerne. Læg bådene i et ovnfast fad og skær hvidløgne i grove skiver. Drys med krydderurter, salt, peber og olie. Bag i ovnen i 20-25 min til de er dejligt gyldne.
Fjerne skrællen og skær kødet i terninger. Smid hvidløg og krydderurter ud, men gem olien.Purer halvdelen af græskaret og put det hele på en gryde. Lad det simre lidt med lidt olie og evt. lidt bouillon. Kog pennene al dente og bland det med græskar saucen.

Server med parmesanflager.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar